Lekmer 120 60 fi

Lekmer.fi haluaa muuttaa tapaa miten leluja ostetaan netistä Skandinaviassa. Suuri valikoima lasten suosituimpia leluja, huonekaluja, tarvikkeita ja hyvä asiakaspalvelu takaa Lekmerin myynnin.

Siirry kauppaan

Babyshop logo com 200

Babyshop.com myy korkealaatuisia lastenvaatteita ja –tuotteita. Valikoimassa on esimerkiksi lastenvaatteita ja -kenkiä, hoitolaukkuja, turvaistuimia, lastenvaunuja ja leluja 0-8-vuotiaille lapsille.

Siirry kauppaan

Tavallisimpia kysymyksiä

Olemme keränneet tähän tavallisimpia kysymyksiä joukkueen sponsorointiin liittyen. Löydät vastauksen kysymyksiisi tästä. Jos haluat tarkempia tietoja, ota yhteyttä joukkueen managereihin.

1. Pitääkö minun mennä verkkokauppaan joka kerta joukkueen Sponssisivun kautta?

Kyllä. Vain joukkueen Sponssisivun kautta menemällä verkkokauppa tunnistaa, että tällä kerralla tekemäsi ostokset oikeuttavat juuri kyseisen joukkueen sponsorointiin.

2. Kuinka paljon joukkue saa sponsorointia ostoksestani?

Mukana olevat verkkokaupat voivat maksaa joko kiinteän euromäärän tai (yleisemmin) jonkun prosenttiosuuden ostoksesi arvosta. Sponssi vaihtelee verkkokauppakohtaisesti: prosenttiosuus on yleenä 3-5% ostoksen ALVittomasta arvosta.

3. Maksavatko tavarat enemmän, jos ostan Sponssisivun kautta?

Ei todellakaan, usein jopa päinvastoin! Mukana olevat verkkokaupat saavat Sponssisivulla arvokasta näkyvyyttä, hyviä asiakkaita ja ovat mukana tukemassa joukkueiden toimintaa.

4. Näkevätkö joukkueen jäsenet, mitä ostin verkkokaupasta?

Ei, kukaan muu kuin kauppias ei tiedä mitä ostit. Joukkue näkee vain summan, jonka verkkokauppa tilittää heille.

5. Maksaako Sponssisivun käyttäminen joukkueelle jotain?

Ei maksa. Sponssisivua käyttämällä joukkue voi ainoastaan tienata. Nyt Sponssisivun saa käyttöön maksutta. Jatkossa mahdollisesti joudumme laskuttamaan hallinnointikuluja, mutta nekin otetaan ainoastaan jos joukkueelle tätä kautta tulevat varat kasvavat tarpeeksi.

6. Voinko sponssata ostoksellani useampaa joukkuetta?

Yksi ostoskerta verkkokaupassa voi hyödyttää vain yhtä joukkuetta. Voit kuitenkin tehdä monta ostoskertaa, jokaisen eri joukkueen Sponssisivun kautta.

7. Kuinka nopeasti varat tulevat joukkueelle?

Verkkokaupat tyypillisesti tekevät tilityksen kerran kuukaudessa: tammikuun ostokset lasketaan helmikuun puolivälissä ja tilitetään eteenpäin maaliskuussa. Viive on siis useimmiten kaksi kuukautta. Nopeaan rahapulaan tästä ei ole apua, mutta pitkän aikavälin varainkeruussa kyllä.

8. Saako joukkue sponssia jokaisesta Sponssisivun kautta tehdystä ostoksesta?